5/2/12

Η χαζομάρα του ανθρώπου δεν έχει όρια!!!!

 Εκεί που αρχίζει η χαζομάρα του ανθρώπου τελειώνει η λογική.....Δεν υπάρχουν και πολλές λέξεις για να χαρακτηρίσεις τέτοιες διοργανώσεις....

Στο Πορτ Λίνκολν της Αυστραλίας διοργανώνεται κάθε χρόνο το διάσημο πλέον ανά τον κόσμο «Τunarama» ή αλλιώς «Τουρνουά Τονοβολίας» (κατά το σφαιροβολία, βεβαίως βεβαίως!). Ο βασικός στόχος των διαγωνιζομένων είναι να πετύχουν την πιο καλή βολή, πετώντας έναν… βαρύ τόνο όσο πιο μακριά γίνεται!
 Το εν λόγω τουρνουά ξεκίνησε το 1962 ως μέσο προώθησης της αναδυόμενης τότε βιομηχανίας τόνου στην περιοχή του Πορτ Λίνκολν και κατέληξε με το πέρασμα του χρόνου σε μία από τις πλέον δημοφιλείς εκδηλώσεις της χώρας.
 Πλήθος κόσμου έρχεται από κάθε σημείο της Αυστραλίας για να λάβει μέρος στο διαγωνιστικό μέρος του τουρνουά ή απλώς για να παρακολουθήσει τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
 Ο νικητής στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής(!) «Tuna Toss World Champion» και έχει σχεδόν εγγυημένη την εύρεση εργασίας… σε φόρτωση ή εκφόρτωση τόνων, οπουδήποτε θέλει στο μέλλον! Άλλωστε δεν είναι και λίγο πράγμα να είσαι ο καλύτερος… τονοβόλος του κόσμου! Τύφλα να’ χει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σφαιροβολίας!


 πηγή

2 σχόλια:

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com