21/1/12

Κατασχέσεις αλιευμάτων στις ιχθυόσκαλες Ν.Μηχανιώνας και Χαλκίδας

Διενεργήθηκαν έλεγχοι στις παρακάτω ιχθυόσκαλες και φυσικά κατασχέθηκαν τα παράνομα αλιεύματα τα οποία θα δοθούν σε ιδρύματα.Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και συμπεριφορά απέναντι στον περιβάλλον και στους νόμους.

 Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοπράτησης της ιχθυόσκαλας δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα δύο (52) κιλά ιχθύων του είδους «ΚΕΦΑΛΑΣ», υπολειπόμενων διαστάσεων 20–25 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 33 εκ.).
Προανάκριση, διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.
 Πρωινές ώρες χθες, κατά την διενέργεια ελέγχων στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι ιχθυέμπορος κατείχε προς δημοπράτηση τρία (03) κιβώτια (φελιζολ) αλιεύματος, συνολικού βάρους (20) κιλών του είδους «κουτσομούρα», υπολειπομένων διαστάσεων.
Από την Λιμενική Αρχή Χαλκίδας κατασχέθηκε το παράνομο αλίευμα και αποδόθηκε σε ευαγή ίδρυμα, ενώ κατά του παραβάτη κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων.
 
Πηγή :  costagarda

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ ΚΕ ΜΟΝΟ,ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΧΘΙΟΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟ 3 ΦΕΛΙΖΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ???????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com