21/1/12

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με ομιλητή το Μανώλη Γιάνκο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο της νέας χρονιάς (και τέταρτο κατά σειρά) με ομιλητή το Μανώλη Γιάνκο και θέμα «Το ρηχό ψάρεμα σε αντίξοες συνθήκες».

Στις δύο ημέρες που διήρκησε το σεμινάριο οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ταυτόχρονα με τη διάλεξη του ομιλητή και σχετικό επεξηγηματικό βίντεο με πλάνα που παρουσιάζονταν για πρώτη φορά. Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν ο εξοπλισμός και τα επιμέρους κομμάτια του που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες συνθήκες, η σωστή κατεύθυνση του σώματος και του όπλου σε σχέση με τον κυματισμό, η ρύθμιση της πλευστότητας, ο χρόνος βολής, η ασφαλέστερη προσέγγιση δύσκολων σημείων, το ψάρεμα με ρεύμα, τα είδη των θηραμάτων, κ.ά. Επίσης τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου, εκτός των άλλων, και μιας και πλησιάζει ο χειμερινός κολυμπητός αγώνας του συλλόγου (Αλκυόνη) ο ομιλητής αναφέρθηκε στο πως μπαίνουν τα στίγματα εντός και εκτός νερού, πως βρίσκονται τα ξεκομμένα σημεία, πως κινούμαστε σε έναν νέο τόπο, ενώ έγινε αναφορά και στη χρήση του βυθόμετρου.
Ο Γλαύκος ευχαριστεί το Μανώλη Γιάνκο για τις γνώσεις του που μετέδωσε στο σεμινάριο πάνω σε ένα ιδιαίτερο θέμα, καθώς και για την προσφορά δύο σχολείων ελεύθερης κατάδυσης για κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων.


Για τη νέα χρονιά ο Γλαύκος ετοιμάζει νέα σεμινάρια με ενδιαφέροντα θέματα και νέους ομιλητές, καθώς και νέες δραστηριότητες.
Για να επωφεληθείτε από τις παροχές του συλλόγου μπορείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να γίνετε μέλος απλά και οικονομικά.
Τα γραφεία του Γλαύκου είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:30-23:30. Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του συλλόγου μπορείτε να βρείτε στο www.glafkos.gr και στο facebook (group ΓΛΑΥΚΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com