7/11/11

5ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Υ/Β ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2011

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Γλαύκο ο 5ος κατά σειρά προκριματικός αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.


Πάνω από 40 άτομα είχαν δηλώσει συμμετοχή, αλλά τελικά στον αγώνα διαγωνίστηκαν οι 35. Οι όμιλοι που συμμετείχαν ήταν ο ΣΦΥΔΒ Ιάσων, ο Ν.Ο. Σύρου, ο Ν.Ο. Ιμβρίων, ο ΣΦΥΚ Αλιώτις, ο ΥΕΝ Χαλκίδος, ο Ν.Ο. Τριχωνίδας και φυσικά ο ΣΦΥΚ Γλαύκος.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:30 και κράτησε σχεδόν 6 ώρες με τον καιρό να είναι σύμμαχος. Ο πήχης τέθηκε από νωρίς σε υψηλά επίπεδα, όμως μέχρι και τον τελευταίο αθλητή μπορούσε να γίνει η ανατροπή.
 Την πρώτη θέση στην ατομική κατάταξη  βρέθηκε ο Σπύρος Μαρίνης του Ν.Ο. Ιμβρίων με 2.731 βαθμούς. Δεύτερος με 2.637 βαθμούς κατετάγη ο Σάκης Αρβανίτης του ΣΦΥΔΒ Ιάσων, ενώ 1 μόλις βαθμό πιο κάτω ήταν ο πρόεδρος του Γλαύκου Κώστας Μαδούρος με 2.636 βαθμούς ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση.

Στην ομαδική κατάταξη πρώτοι ανεδείχθησαν οι Μαρίνης – Δούναβης με 5.286 βαθμούς, δεύτεροι οι Αρβανίτης – Παρδάλης με 5.070 βαθμούς και τρίτοι οι Μαδούρος – Πλαστουργός με 5.055 βαθμούς.
 Στο συγκεκριμένο αγώνα πρώτος με 7.634 βαθμούς βρέθηκε ο ΣΦΥΚ Γλαύκος, πραγματοποιώντας και την καλύτερη βαθμολογία του στο Πρωτάθλημα, δεύτερος με 7.447 βαθμούς ήταν ο ΣΦΥΚ Αλιώτις και τρίτος με 7.415 βαθμούς ο ΣΦΥΔΒ Ιάσων.

Μετά τις απονομές των επάθλων στους νικητές και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο Αγρίνιο όπου θα πραγματοποιηθεί και ο Τελικός του Πρωταθλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com