11/1/12

LE GRAND BLEU - The Big Blue - Απέραντο Γαλάζιο

'' LE GRAND BLEU '', '' The Big Blue '', '' Απέραντο Γαλάζιο ''.......Όπως και να το πείτε είναι μια από τις καλύτερες ταινίες για όσους ασχολούνται με υποβρύχιες δραστηριότητες και γενικά με τη θάλασσα!
Πολλοί την έχουν παρακολουθήσει όμως αρκετοί  δεν  γνωρίζουν ότι η ταινία γυρίστηκε το 1988  στην Αμοργό, από το Γάλλο σκηνοθέτη Luc Besson, κι έκανε το ελληνικό κυκλαδονήσι και τις ομορφιές του, γνωστά σε όλο τον κόσμο.
Αρκετές  από τις σκηνές της ταινίας έχουν γυριστεί στην περίφημη παραλία της  Αγίας Άννας, κάτω από το Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας.Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι στην ταινία συμμετείχαν και κάτοικοι του νησιού.
Υπόθεση :
Ο Ζακ και ο Ένζο γνωρίζονται από παιδιά. Το πάθος που τους ενώνει είναι η ελεύθερη κατάδυση: το πιο επικίνδυνο και έντονο άθλημα στον κόσμο. Καθώς μεγαλώνουν, χάνουν επαφή μεταξύ τους. Ο Ζακ γίνεται ανίκητος πρωταθλητής των καταδύσεων και καλεί τον Ένζο σε μια μεγάλη διεκδίκηση του τίτλου. Τα ανθρώπινα όρια δοκιμάζονται και αλλάζουν καθώς οι αντίπαλοι βυθίζονται στη θαλάσσια άβυσσο...
Για όσους δεν έτυχε να παρακολουθήσουν την ταινία, τους την συστήνουμε ανεπιφύλακτα !!
Δείτε το trailer της ταινίας

1 σχόλιο:

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com