14/12/11

Η τελετή απονομής! Deep Spearfishing Video Awards

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Ν. Ηρακλείου «Βίλλα Στέλλα» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η τελετή απονομής των βραβείων Deep Spearfishing Video Awards. 

 Η βραδιά ξεκίνησε με ένα αναλυτικό σεμινάριο με θέμα «Ψαροτούφεκο και υποβρύχιο video» και ομιλητή τον βασικό εικονολήπτη του deep Γιώργο Κελλή. Στην συνέχεια την σκυτάλη ανέλαβε ο Αντώνης Ιορδάνογλου που παρουσίασε την τελετή. Τα video των διαγωνιζομένων προβλήθηκαν με τυχαία σειρά, με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν εκστασιασμένοι με επιφωνήματα και χειροκροτήματα σε κάθε συναρπαστικό στιγμιότυπό. Πραγματική ψαροτουφεκάδικη πώρωση! 

Την ίδια ώρα τα μέλη της κριτικής επιτροπής κρατούσαν σημειώσεις ώστε να καταλήξουν αργότερα στην τελική τους βαθμολογία. Η προβολή ολοκληρώθηκε και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα οι κριτές άνοιξαν τα κατάστιχα τους και βαθμολόγησαν κάθε μία συμμετοχή ξεχωριστά αναδεικνύοντας τους τελικούς νικητές. 

Η διοργάνωση έκλεισε με την προβολή των τριών πρώτων video μέσα σε κλίμα αποθέωσης. Σύσσωμοι συμμετέχοντες αλλά και παραβρισκόμενοι δήλωσαν την επιθυμία τους να επαναληφθεί ο θεσμός του χρόνου. Ήδη το team του Deep σχεδιάζει την επόμενη μέρα… Σε κάθε περίπτωση, μείνετε συντονισμένοι. Η περιπέτεια μόλις άρχισε!

Deep Spearfishing Video Award- Τελική κατάταξη:
1.    Γιώργος Πίττας
2.    Σωκράτης Μέγας
3.    Νίκος Καμπάνης
4.    Δήμος Αδάμης
5.   Δημήτρης Κολοκοτρώνης

Φωτογραφικό υλικό  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com