16/10/11

Spearfishing Assistant

Το Spearfishing Assistant είναι ένα πρόγραμμα το οποίο το δημιούργησε ο Γιάννης Κοκκινάκης και προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στους λάτρεις του ψαροντούφεκου.

Είναι δύσκολο να αναλύσουμε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος στο άρθρο μας, όμως θα αναφέρουμε έστω και επιγραμματικά τις δυνατότητες του προγράμματος.
Αφού έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, το επόμενο βήμα είναι να το ανοίξετε.Στο κύριο μενού του προγράμματος που θα εμφανιστεί το ημερολόγιο εξορμήσεων, στο οποίο μπορείτε να καταχωρήσετε λεπτομέρειες από τις ψαρευτικές σας εξορμήσεις.Ορισμένες από αυτές είναι η ημερομηνία, η ώρα, η τοποθεσία, συνθήκες που επικρατούσαν, η φάση της σελήνης η οποία θα μπει αυτόματα ανάλογα με την ημερομηνία που θα επιλέξετε, στοιχεία για τα θηράματα και κάποια γενικά σχόλια.Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να επεξεργαστεί και στοιχεία από το καταδυτικό σας ρολόι και να εμφανίσει τα διάφορα διαγράμματα.

Όταν θα έχουμε ένα αξιόλογο αριθμό καταγεγραμμένων εξορμήσεων το πρόγραμμα μπορεί να μας δώσει μια πληθώρα στοιχείων για τον κάθε τόπο, για τα ψάρια, για τις συνθήκες και ότι άλλο θέλουμε ανάλογα με τα ερωτήματα που δίνουμε.Αυτά τα στατιστικά μπορούν να είναι είτε μηνιαία είτε ετήσια.

Το Spearfishing Assistant μας δίνει την δυνατότητα να εισάγουμε ορισμένα στοιχεία μιας μελλοντικής εξόρμησης και αυτό να μας προτείνει ποιες περιοχές θα είναι οι καλύτερες για να επισκεφθούμε!!!

Όμως δεν τελείωσαν εδώ οι λειτουργίες του προγράμματος...Διαθέτει πρόγραμμα για να μετρήσουμε και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη  της άπνοιάς μας όχι στην θάλασσα αλλά από το σπίτι μας.Επίσης διαθέτει βιβλιοθήκη ψαριών με διάφορα στοιχεία γι' αυτά, προγραμματάκι για υπολογισμό στα δετά λάστιχα,ανατολή και δύση ηλίου,φάσεις της σελήνης,site για τις καιρικές συνθήκες και χρήσιμες πληροφορίες και τηλέφωνα από όλα τα λιμεναρχεία και τις μαρίνες.




Αυτή είναι η πρώτη έκδοση και αναμένουμε την δεύτερη η οποία θα βγει και στα Αγγλικά και θα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από το σύνδεσμο αυτό :
http://www.mediafire.com/?lwmzzkwteva
 και αφού το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, κατεβάστε και το update αυτό:
http://www.mediafire.com/?jmgfzmetw4k
το κατεβάζετε, το ξεζιπάρετε και αντιγράφετε απλά το αρχείο στον κατάλογο εγκατάστασης του προγράμματος, αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον αρχείο.

πηγή : spearfishingforum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com