7/10/11

Διαγωνισμός υποβρύχιου βίντεο από το Deep


H Deep Editions & Adventures ανακοινώνει την έναρξη ενός μεγάλου διαγωνισμού υποβρύχιου βίντεο με χρηματικό έπαθλο και πολλά δώρα για τους νικητές, με τον τίτλο Deep Spearfishing Video Awards.

O διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Τα videos θα βαθμολογηθούν από επιτροπή ειδικών τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν με περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο.


Την Παρασκευή 25 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής σε αίθουσα ανοιχτή για το κοινό (δωρεάν), στην Αθήνα. Η ημερίδα θα ξεκινήσει με σεμινάριο για το υποβρύχιο βίντεο. Στη συνέχεια θα προβληθούν τα δέκα καλύτερα κλιπάκια από τα οποία θα ψηφιστούν τα 3 πρώτα, με ψήφους του κοινού και των κριτών.

Τα βίντεο των διαγωνιζόμενων πρέπει να έχουν διάρκεια από 2 έως 5 λεπτά και θέμα το υποβρύχιο κυνήγι ή την ελεύθερη κατάδυση ή ζωντανά ψάρια/θηλαστικά. Δεν υπάρχει περιορισμός για το αν η κάμερα θα είναι στo όπλο ή στο χέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τη διοργάνωση στο
info@deep.gr
και στα τηλέφωνα 210-3236523, 210-9571260

Stay tuned
Η ομάδα του Deep

deep.gr

2 σχόλια:

  1. Φοβερή ιδέα...Πρέπει να πάμε στην Αθήνα ή απλά μπορούμε να στείλουμε το βιντεάκι μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Αντρέα λογικά θα μπορείς να στείλεις το δικό σου βίντεο με e-mail και αν βγεί στα 10 καλύτερα τότε θα πρέπει να πας στην Αθήνα.Όμως αν θέλεις επικοινώνησε με το Deep στο info@deep.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com