8/3/12

Σεμινάρια σχετικά με την υποβρύχια αλιεία, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας Σ.Φ.Υ.Δ.Β «Ιάσων», 23-25 Απριλίου 2012


Στα πλαίσια της ανάληψης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας, Ατομικού και Ομαδικού, ο Σ.Φ.Υ.Δ.Β. «Ιάσων», θα διοργανώσει μια σειρά από σεμινάρια σχετικά με την υποβρύχια αλιεία.




 


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 23 Απριλίου, θα διοργανωθεί σεμινάριο με θέμα «Βαθύ ψάρεμα». Εισηγητής, θα είναι ο κατά σειρά ετών πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης και υποβρύχιας αλιείας, Μανώλης Γιάνκος. 

Την Τρίτη 24 Απριλίου, θα διοργανωθεί σεμινάριο με θέμα «Ψάρεμα στην τρύπα», από τον Ανδρέα Κωστανάσιο, με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε αγώνες υποβρύχιας αλιείας και την Τετάρτη 25 Απριλίου, ο Σπύρος Μαρίνης, εικονολήπτης της σειράς ταινιών «Από τα μάτια του Κυνηγού», θα μιλήσει για «Υποβρύχια αλιεία και βιντεοσκόπηση».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Εργατικό Κέντρο Βόλου(Μακρυνίτσης 38 με Αριστοτέλους, Τ.Κ. 38333, Βόλος, 1ος όροφος). Ώρα έναρξης σεμιναρίων 19:00. Τα σεμινάρια θα είναι δίωρης διάρκειας. Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com