Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου συνδέσμου αθλητών υποβρύχιου κυνηγιού.
Η Γ.Σ. του Π.Σ.Α.Υ.Κ. της 28ης Νοεμβρίου 2011 αποφάσισε να μην διεξαχθεί εφέτος αυθύπαρκτη διοργάνωση του Κυπέλλου Νέων, αλλά να αθλοθετηθεί το 6ο Κύπελλο αυτό για την καλύτερη ομάδα της κατάταξης του 17ο Κυπέλλου Αλκυόνη 2012 που θα αποτελείται από αθλητές μη έχοντες λάβει μέρος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα υ/β αλιείας. Η 17η Αλκυόνη θα διοργανωθεί από το Γλαύκο στις 12 Φεβρουαρίου 2012 στην ευρύτερη περιοχή του νότιου Ευβοϊκού.

Επίσης η Γ. Σ. του Π.Σ.Α.Υ.Κ. αποφάσισε να ζητήσει από την επιτροπή υ/β αλιείας της Ομοσπονδίας τη διεκδίκηση από την CMAS του 29ου Ευρωαφρικανικού Πρωταθλήματος 2013 για να διεξαχθεί στη Σύρο.

Τέλος, η Γ.Σ. του Π.Σ.Α.Υ.Κ. αποφάσισε μετά από 11 και πλέον έτη από την ίδρυση του Συνδέσμου, να τροποποιηθεί το καταστατικό του για να μπορεί να εγγράψει ως μέλη του νέους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το αγωνιστικό ψαροτούφεκο, αλλά δεν έχουν λάβει μέρος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συνεπώς, μετά την τροποποίηση του καταστατικού, προϋπόθεση για την εγγραφή ως μέλους στον Π.Σ.Α.Υ.Κ. θα είναι η κατοχή αθλητικού δελτίου ΕΟΥΔΑ για το άθλημα της υ/β αλιείας και η συμμετοχή σε οποιονδήποτε αγώνα υ/β αλιείας εγκεκριμένο από την Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

πηγή : spear-fishing.gr 


Edit

Η περιοχή που θα γίνει η Αλκυόνη θα ανακοινωθεί επίσημα από το νέο έτος μέσω επίσημου δελτίου τύπου του Γλαύκου στο θέμα "ΑΛΚΥΟΝΗ 2012". Ως εκ τούτου κάθε άλλη ανακοίνωση ή πρόβλεψη για τη διεξαγωγή του είναι άτοπη και παρακαλείσθε να μην τις λαμβάνετε υπ' όψιν (ακόμα και στην περίπτωση που τύχουν και είναι σωστές).

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Το Δ.Σ. του Γλαύκου