22/12/11

17ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ "ΑΛΚΥΟΝΗ 2012"

Ο ετήσιος χειμερινός αγώνας υποβρύχιας αλιείας που εδώ και 16 χρόνια διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών.


Ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί η Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και σε περίπτωση κακοκαιρίας θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου. Η τοποθεσία που θα γίνει ο αγώνας θα ανακοινωθεί σύντομα. Το Δ.Σ. αφουγκραζόμενο την επιθυμία πολλών αθλητών για τη διεξαγωγή του αγώνα σε κοντινό μέρος για μείωση των εξόδων, ανακοινώνει ότι η τράπεζα του αγώνα δε θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση τη μιάμιση ώρα από την Αθήνα. Φυσικά μια τέτοια περιοχή δε μπορεί να συγκριθεί από πλευράς μορφολογίας βυθού και θηραμάτων με τους μακρινούς προορισμούς που συχνά επιλέγονταν ως τώρα. Η φετινή Αλκυόνη θα είναι όπως πρέπει να είναι ένας κολυμπητός αγώνας που γίνεται το χειμώνα. Με βάθη προσιτά σε όλους και τεχνικές που εφαρμόζονται αυτή την εποχή απέναντι στα ανάλογα θηράματα.

Εδώ και ένα χρόνο ο Γλαύκος έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητική Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.). Η περσινή χρονιά αποτέλεσε μεταβατικό στάδιο τόσο για τους αγώνες ψαροτούφεκου όσο και της υποβρύχιας σκοποβολής σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους αγώνες. Από φέτος οι αγώνες είναι πλέον και επίσημα αναγνωρισμένοι από το κράτος. Αυτό σημαίνει ότι στο εξής για να συμμετάσχει κάποιος σε έναν αγώνα χρειάζεται να κατέχει αθλητικό δελτίο. Η έκδοση ενός αθλητικού δελτίου είναι απλή υπόθεση και δεν πρέπει να αποθαρρύνει κανέναν αφού μόνο οφέλη έχει! Αν δεν υπάρχει κοντά σας κάποιο σωματείο ή ναυτικός όμιλος που να εκδίδει δελτία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γλαύκο (www.glafkos.gr , info@glafkos.gr) για την άμεση έκδοσή του.

(Για να δείτε τι χρειάζεται για να βγάλετε αθλητικό δελτίο πατήστε  ΕΔΩ )

Όπως γνωρίζετε εδώ και κάποια χρόνια το παράβολο για τη συμμετοχή ενός αθλητή στον αγώνα ήταν 25 €. Φέτος κατόπιν συζήτησης και συνέλευσης του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα πως είναι προτιμότερο αντί να φτιαχτεί μια μπλούζα που στο τέλος θα πιάνει χώρο στη ντουλάπα, να μειωθεί το παράβολο στα 20 € το άτομο. Στα μέλη του Γλαύκου παραμένει στα 10 € το άτομο, καθώς έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι παροχές του συλλόγου προς αυτά μέσω των δωρεάν σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Για τις γυναικείες συμμετοχές που τα τελευταία χρόνια ομορφαίνουν το χώρο μας με την παρουσία τους η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η κατάθεση του παραβόλου γίνεται στον παρακάτω λογαριασμό :

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓ: 391 01 023862 58
IBAN: GR41 0431 4120 0039 1010 2386 258

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας τηλεφωνήστε σε κάποιο από τα τηλέφωνα του συλλόγου (6972789518, 6976109335) και μην ξεχάσετε να φυλάξετε την απόδειξη την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε την προηγούμενη μέρα του αγώνα.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερο δελτίο τύπου, το οποίο θα βρίσκεται και στο www.glafkos.gr  όπου θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com