10/10/11

The Greater Meaning of Water (VIDEO)

Στις 10 Ιουλίου 2010 η σημαντικότερη ταινία ελεύθερης κατάδυσης μετά από το Big Blue έκανε την πρεμιέρα της στο Hollywood με διθυραμβικές κριτικές και μια ακολουθία αρκετών βραβείων.

Στην ταινία ''The Greater Meaning of Water'' οι δημιουργοί διηγούνται την ιστορία ενός αθλητή που ταξιδεύει στον εσωτερικό του κόσμο και στα βάθη των ωκεανών,με ελεύθερη κατάδυση ως ανακούφιση από μια χρόνια ασθένεια των πνευμόνων.

Η ταινία απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο ένα φυσικό και εν δυνάμει άθλημα βελτιώνει την υγεία και την ευημερία του πρωταγωνιστή. Ωστόσο, το πάθος του πρωταγωνιστή για το extreme sport είναι η αιτία για την ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και τον πατέρα του,ένα γιατρό, ο οποίος φοβάται ότι οι ριψοκίνδυνες καταδύσεις του γιου του θα του κοστίσουν την ζωή.Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για μια προσπάθεια για παγκόσμιο ρεκόρ, θα πρέπει να πείσει τον πατέρα του ότι η εμπειρία της ελεύθερης κατάδυσης είναι το κλειδί για την εύρεση της ειρήνης στη ζωή του.

Δυστυχώς δεν έχει προβληθεί στις Ευρωπαϊκές αίθουσες.Θα προσπαθήσουμε να βρούμε link για download.Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας ενημερώσει .

3 σχόλια:

  1. http://thepiratebay.org/torrent/6368774/The_Greater_Meaning_of_Water_-_Collector_s_DVD
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TORRENT ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ)
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Στέφανε!!Θα την κατεβάσουμε σήμερα να την δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com