4/10/11

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιεί το νέο Δ.Σ. του Γλαύκου! Τη Δευτέρα 17/10 και την Τετάρτη 19/10 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος του πρώτου σεμιναρίου. 


Εισηγητής για μια ακόμη φορά και ύστερα από την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων σεμιναρίων θα είναι ο Σταύρος Μπακανδρέας. Η πολυετής εμπειρία του και η ευκολία με την οποία μεταδίδει τις γνώσεις του τον καθιστούν από τους πιο κατάλληλους γι' αυτό το σεμινάριο.

Όπως λέει και ο τίτλος του το σεμινάριο θα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ελεύθερων δυτών, από τους πιο αρχάριους έως και τους πολύ έμπειρους. Δεν είναι τυχαίο που άτομα με υψηλό επίπεδο γνώσεων, αλλά και επιδόσεων παρακολουθούν τις διαλέξεις του συγκεκριμένου ομιλητή.

Η ύλη του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων θέματα φυσιολογίας, μεθόδους εξίσωσης, αναπνοών και χαλάρωσης, περιγραφή της σωστής πεδιλιάς τόσο στην επιφάνεια όσο και κατά τη διάρκεια της κατάδυσης, σωστό σπάσιμο μέσης, αλλά και πιο εξειδικευμένα θέματα που αφορούν πιο προχωρημένους ελεύθερους δύτες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μπορέσετε να κάνετε ερωτήσεις για θέματα που σας απασχολούν και πιθανόν σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε.

Τις απαντήσεις που θα λάβετε θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε στην πράξη στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου που θα γίνει είτε το Σάββατο 22/10 είτε την Κυριακή 23/10 (εαν ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι πολύ μεγάλος τότε θα γίνουν και τις δύο μέρες). Αναλόγως των καιρικών συνθηκών το σεμινάριο θα γίνει ή στο 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης ή στο Δασκαλειό.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρια τμήματα αναλόγως του επιπέδου του καθενός και θα δίνονται προσωπικές συμβουλές στον καθένα με σκοπό τη βελτίωση της τεχνικής του.

   Για τα οικονομικώς εντάξει μέλη το σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ για μη μέλη το κόστος ανέρχεται στα 15 € .

Στο διάλειμμα που θα γίνει στη μέση του σεμιναρίου της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με ένα 82άρι ψαροτούφεκο προσφορά της εταιρίας PATHOS.

glafkos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com