31/10/11

Αποτελέσματα-φωτορεπόρταζ 3ος αγώνας υποβρύχιας αλιείας Σ.Φ.Υ.Δ.ΒΟΛΟΥ ΙΑΣΩΝ

Τα Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00μ.μ. ξεκίνησε η ενημέρωση των αθλητών και εγγραφών στο εργατικό κέντρο Βόλου .
Μέσα σε πολύ όμορφο κλήμα χωρίς να λείψουν οι καθιερωμένες ψαρευτικές ιστορίες και πειράγματα αναμεταξύ των αθλητών.

Ο σύλλογος ενημέρωσε τους αθλητές για της καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην κύρια τράπεζα του αγώνα και αποφασίστηκε η μεταφορά αυτής στην εναλλακτική τράπεζα στην θαλάσσια περιοχή Τρικερίου.

Όλα δείχνανε πώς η διεξαγωγή του αγώνα θα πραγματοποιούνταν με απόλυτη επιτυχία καθώς ο Σ.Φ.Υ.Δ. ΒΟΛΟΥ ΙΑΣΩΝ είχε μεριμνήσει για τα πάντα. 
 Η κρίση βέβαια έδειξε τα σημάδια της από τις συμμετοχές του αγώνα η οποία φάνηκε από το μικρό ποσοστό προσέλευσης αθλητών, αυτό βέβαια δεν πτόησε κανέναν από τους παρευρισκόμενους όπου τελικά περάσανε όλοι όμορφα και ευχάριστα σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του Ιάσων .
 
Στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 9:00 πμ ξεκίνησε η προσέλευση των αθλητών στην τράπεζα του αγώνα, αθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Λαμία.Τα πάντα ήταν έτοιμα και έπειτα από την ενημέρωση του αλυτάρχη δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα με διάρκεια 5 ωρών.

Η ομάδα των Η.Παρδαλη και Β.Γκαρούτσου ήταν το φαβορί μια και ήταν η μοναδική ομάδα που είχε καταφέρει να κάνει μια αναγνώριση την προηγούμενη μέρα καταφέρνοντας να εντοπίσει κάποια ψάρια(αρκετά βαθιά).Ο αγώνας είχε ήδη ξεκινήσει όταν με μια μικρή καθυστέρηση κατέφθασε η ομάδα του Σ.Φ.Υ.Κ.Θ μιας και ήρθε απευθείας από Θεσσαλονίκη.Η αγωνία που υπήρχε στα άτομα που περίμεναν έξω στην παραλία ήταν εμφανή περίμεναν πώς και πώς τον τερματισμό των ομάδων.
Μέσα σε υπερβολικά γρήγορο διάστημα και με 1,5 ώρες ψάρεμα είδαμε την ομάδα των (υπέρβαρων) Σάκη Αρβανίτη και Χρήστο Ξανθόπουλο να τερματίζουν έχοντας καταφέρει να χτυπήσουν 3 μετρήσιμα μανάλια.Ο χρόνος περνούσε και όλα έδειχναν πώς οι υπόλοιπες ομάδες θα εξαντλούσαν τελείως τον χρόνο του αγώνα, όπως και έγινε τελικά.
 
Στην λήξη του αγώνα ξεκίνησαν να βγαίνουν οι ομάδες και πρώτη οι ομάδα της Πάτρας με τους lost pistolero Σπύρος Βαζούρας και Νίκος Καραβατάς έχοντας καταφέρει να χτυπήσουν έναν καλό μετρήσιμο σαργό.Στη συνέχεια τερματίζει η ομάδα του Γλαύκου με τον Τουρτούλη Αλέξανδρο και τον Κυριαννό Αντώνιο έχοντα στην καρφοβελόνα τους έναν συκιό και ένα λαβράκι μετρήσιμα.
Ακολούθησε η ομάδα των κουκουρούκου με τον Κώστα Καλαμπούκα και Φίλλιπο Βογιατζή μη έχοντας καταφέρει κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα, χτυπώντας έναν κέφαλο που τελικά δεν κατάφερε να μετρήσει στο ζύγισμα.Σειρά πήρε η ομάδα του .Σ.Φ.Υ.Κ.Θ. με τους Θανάση Καραβέλη και Μιχάλη Τσίγκο έχοντας δυο συκιούς και δυο σαργούς.Τελευταία τερμάτισε η ομάδα των Ηλία Παρδάλη και Βασίλη Γκαρούτσο έχοντας καταφέρει να συλλέξουν δυο σαργούς ένα συκιό, ένα σαλούβαρδο.
Τελειώνοντας ο αγώνας όλοι μαζί ξεκίνησαν για το μαγαζί όπου θα παρέθετε γεύμα ο σύλλογος και που θα πραγματοποιούνταν η ζύγιση των αλιευμάτων.Έπειτα από ένα καλό γεύμα άφθονο καλαμπούρι και λαχειοφόρο με πολλά πλούσια δώρα έφτασε η στιγμή να μιλήσει η ζυγαριά.
Οπτικά όλα έδειχναν πώς την πρώτη θέση θα παίρνανε οι Παρδάλης-Γκαρούτσος ,η ζυγαριά όμως είχε αντίθετη γνώμη καθώς τα αλιεύματα των Αρβανίτη-Ξανθόπουλο κατάφεραν όχι μόνο να καταλάβουν την πρώτη θέση αλλά να αποκομίσουν και το κύπελλο με το μεγαλύτερο ψάρι καθώς και το κύπελλο με τα περισσότερα ψάρια.
Τοποθετώντας έτσι στην πρώτη θέση των Αρβανίτη-Ξανθόπουλο, στην δεύτερη θέση των Παρδάλη-Γκαρούτσο και στην τρίτη θέση των Τουρτούλη- Κυριαννό.Η όλη διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Σ.Φ.Υ.Δ. ΒΟΛΟΥ Ιάσων υπόσχεται στο μέλλον ακόμα περισσότερες και επιτυχημένες διοργανώσεις .
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥ

1. Θέση «οι υπέρβαροι» με τους Σάκη ΑρβανΊτη και Χρήστο Ξανθόπουλο (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ) 2862
2. Θέση «de profundis – benthos» με τους Ηλία Παρδάλη και Βασίλη Γκαρούτσο (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ-Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ) 2799
3. Θέση Αλέξανδρος Τουρτούλης-Αντώνιος Κυριαννός (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ-ΓΛΑΥΚΟΣ) 1756
4. Θέση « lost pistoleros» με τους Σπύρος Βαζούρας και Καραβατάς Νικόλαος (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ) 960
5. Θέση Αθανάσιος Καραβέλης και Μιχάλης Τσίγκος (Σ.Φ.Υ.Κ.Θ.) 721
6. Θέση «κουκουρούκου» Κώστας Καλαμπούκας και Φίλλιπος Βογιαντζής (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ) 261


Κύπελλο μεγαλύτερου ψαριού Σάκης Αρβανίτης και Χρήστος Ξανθόπουλος (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ)
Κύπελλο περισσότερων ψαριών Σάκης Αρβανίτης και Χρήστος Ξανθόπουλος (Σ.Φ.Υ.Δ.Β.ΙΑΣΩΝ)

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο :
deepblueseanews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com