4/1/12

Σεμινάριο με θέμα «Εξοπλισμός Α’ Βοηθειών και εξειδικευμένα προϊόντα υγιεινής για τον ελεύθερο δύτη»

Την Δευτέρα 09 Ιανουάριου 2012 και ώρα 19:00 στο café primo το Spearfishing Xanthi Club Σε συνεργασία με το FirstAidShop διοργανώνει ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους ενημερωτικό σεμινάριο, με θέμα «Εξοπλισμός Α’ Βοηθειών και εξειδικευμένα προϊόντα υγιεινής για τον ελεύθερο δύτη».

Το σεμινάριο αποτελεί συνέχεια αυτού που έγινε στα τέλη του 2011 από τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ξάνθης) με θέμα τις Α’ Βοήθειες.

Το FirstAidShop είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, που προσφέρει εξειδικευμένο εξοπλισμό Α’ Βοηθειών. Η επιχείρηση ανήκει στο φαρμακείο της Πυργίδου Ευγενίας με έδρα την Κομοτηνή και ως εκ τούτου υφίσταται η απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση που απαιτείται, τόσο στην χρήση εξοπλισμού Α΄Βοηθειών όσο και βοηθητικών φαρμακευτικών – παραφαμακευτικών σκευασμάτων και συσκευών. Η εισήγηση στην ημερίδα θα γίνει από τους συνεργάτες της επιχείρησης Κο Τερλεμέ Νεοπτόλεμο (TerleMakis για το forum) και Χαράλαμπο Σεφεριάδη (Xsefer για το forum) που ταυτόχρονα είναι πολλά χρόνια υποβρύχιοι αλιείς.

Η άμεση ανταπόκριση σε ατυχές συμβάν, με την χορήγηση Α’ Βοηθειών, μπορεί να κάνει την διαφορά στην πιο απλή περίπτωση ατυχήματος που θα μπορούσε να μας χαλάσει το ψάρεμα μέχρι και την σοβαρότερη που θα μπορούσε να απειλήσει την ζωή μας. Πέρα από τις γνώσεις, απαραίτητη είναι και η ύπαρξη του κατάλληλου εξοπλισμού Α’ Βοηθειών. Το κόστος πρόληψης είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με τα οφέλη του, αλλά και σε σχέση με τα συνολικά έξοδα ενός ελεύθερου δύτη. Η διατήρηση καλής υγείας, και της εύρυθμης λειτουργίας του σώματος (παραρινικοί κόλποι, αυτιά, αναπνευστικό, μυϊκό σύστημα κλπ) είναι σημαντικοί παράγοντες τόσο για την ψαρευτική ευχαρίστηση όσο και για τις επιδόσεις.

Θα χαρούμε, εάν παρευρεθεί, εκτός από τα μέλη του συλλόγου, ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.
Το σεμινάριο ειναι δωρεάν
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΕΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το γνωρίζουμε αυτό.Κατά καιρούς πάντως γίνονται ανάλογα σεμινάρια και στην Αθήνα από συλλόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στείλτε στο e-mail μας κάποια είδηση
ή το άρθρο σας που θέλετε να δημοσιεύσουμε


psarontoufekas4@gmail.com